Om oss

Rørleggere med lang erfaring og solid fagkunnskap!

Husevåg Rør er en rørleggerbedrift som har eksistert i over 50 år, etablert i 1970. Vi har hovedkontor med butikk i Måløy, samt en avdeling med showroom på Sotra i Bergen. 

Vi utfører alt innen rørarbeid for privat, offentlig og industri. I tillegg kan vi, ved hjelp av våre samarbeidspartnere, tilby teknisk totalenterprise innen bygg. Vi ønsker å levere riktig vare og tjeneste til avtalt tid, og på den måte levere den beste service til våre kunder. 

Se noen av våre utvalgte referanseprosjekter HER!

Miljøfyrtårn

I mai 2023 fikk vår avdeling i Måløy Miljøfyrtårn-sertifisering.

Husevåg Rør ønsker gjennom sin miljøfyrtårnsertifisering å bidra til å oppnå en bærekraftig samfunnsutvikling økonomisk, sosialt og miljømessig. For vår bransje er det 6. Rent vann og gode sanitærforhold og 7. Ren energi til alle, som er aktuelle kriterier etter FNs bærekraftsmål.

Husevåg Rør skal redusere sine klimagassutslipp, forbedre sine rutiner for sortering av avfall og ha et trygt og trivelig arbeidsmiljø for sine ansatte.

VVS-butikk i Måløy

I Måløy sentrum har vi butikk på ca. 150 kvm. Der har vi flere utstillinger av både baderomsmøbler, dusj, toalett, kjøkkenkraner og servantbatterier. I butikken finner du et variert utvalg fra kjente merkevarer i ulike prisklasser.

Går du med planer om å pusse opp badet ditt? 
Vi kan hjelpe deg med å planlegge, tegne og prosjektere det. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Velkommen innom!